Houtskeletbouw

In samenwerking met Arkana, staan wij voor comfortabel en duurzaam bouwen. De energiezuinige woningen in houtskeletbouw herkent u meteen aan de doordachte architectuur met een exclusief ontwerp en een heerlijk ruimtegevoel.

De unieke stijl en ruimtebeleving van uw energiezuinige droomwoning in houtskeletbouw krijgen stapsgewijs vorm op de tekentafel van onze onafhankelijke architecten. Onder begeleiding van het bouwteam van Arkana selecteert u de kwalitatieve materialen met eindeloze keuzemogelijkheden,die perfect aansluiten bij uw woondromen.

De bouwexperts van Arkana geven u voor alle technieken het juiste technisch advies. Met de strikte aanpak voor budgetbewaking worden onaangename verrassingen vermeden.

Het bouwproces wordt tot in de kleinste details voorbereid door ervaren werf- e projectleiders én volgen alles voor u op. Voor u het goed en wel beseft, ontvangt u de sleutels van uw compleet afgewerkte droomwoning.

logo Arkana

Particulieren

Bouwen, verbouwen en renoveren is iets waar u blijf van moet worden en plezier aan kunt beleven. Wij helpen u hierbij en zorgen dat u trots bent op het eindresultaat.

Lees meer→

Houtskeletbouw

In samenwerking met Arkana, staan wij voor comfortabel en duurzaam bouwen van energiezuinige woningen in houtskeletbouw. Altijd een exclusief ontwerp en een heerlijk ruimtegevoel

 

Lees meer→

Professionals/B2B

Wij ondersteunen architecten, makelaars, projectontwikkelaars, aannemers, ondernemers en vastgoedeigenaren.
Wilt u weten wat zij voor u kunnen betekenen?

 

Lees meer→

Modulaire bouw

Met Pearl Homes bieden wij u modulair bouwen met houtskeletbouw.  Uw voordeel is een ultrakorte bouwtijd, met bijhorende besparing op de arbeidskosten én de vrijheid van 100% maatwerk.

 

Lees meer→

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact

8 + 5 =

Het rekensommetje is om zeker te weten dat u een persoon bent.
Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen.

Ons werkgebied is Nederlands en Belgisch Limburg en Brabant.

Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur

+31 613022638

contact@vdbal.nl