Onze diensten

Wij bieden onafhankelijk advies bij al uw beslissingen omtrent bouw en vastgoed, zowel bij bestaand vastgoed als bij nieuwbouw. Door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk kunnen wij u snel en flexibel van dienst zijn. Duurzaamheid, energie neutraal en circulair zijn kernwoorden die wij in elke samenwerking meenemen. Zowel particulieren als professionals/B2B behoren tot onze klantenkring.

Op het gebied van Houtskeletbouw en Modulaire bouw werken wij nauw samen met de specialiste van Arkana en Pearl Homes. 

Particulieren

Bouwen, verbouwen en renoveren is iets waar u blijf van moet worden en plezier aan kunt beleven. Wij helpen u hierbij en zorgen dat u trots bent op het eindresultaat.

Lees meer→

Houtskeletbouw

In samenwerking met Arkana, staan wij voor comfortabel en duurzaam bouwen van energiezuinige woningen in houtskeletbouw. Altijd een exclusief ontwerp en een heerlijk ruimtegevoel

 

Lees meer→

Professionals/B2B

Wij ondersteunen architecten, makelaars, projectontwikkelaars, aannemers, ondernemers en vastgoedeigenaren.
Wilt u weten wat zij voor u kunnen betekenen?

 

Lees meer→

Modulaire bouw

Met Pearl Homes bieden wij u modulair bouwen met houtskeletbouw.  Uw voordeel is een ultrakorte bouwtijd, met bijhorende besparing op de arbeidskosten én de vrijheid van 100% maatwerk.

 

Lees meer→

Onze werkwijze

U

Voorbereiding

We bespreken uw plan, idee. We bekijken de verduurzamingsopgave en haalbaarheidsstudie en onderzoeken de herbestemming voor bestaand en nieuw vastgoed.

l

Luisteren

We luisteren goed naar uw ideëen en wensen. Aan de hand hiervan maken wij het juiste plan van aanpak met bijbehorende inventarisatie. We geven feedback en spiegelen continue uw wensen.

e

Overzichtelijk

Wat komt er op u af? Als onafhankelijke verbindende schakel ontzorgen wij u volledig. Aan duidelijkheid en helderheid mag geen gebrek zijn. We scheiden hoofdzaken van bijzaken, zijn ’to the point’ en zorgen voor een helder einddoel.

Structuur

De juiste structuur is de basis van het optimale bedrijfsresultaat. Door op het juiste moment de juiste toetsen toe te passen wordt het maximale resultaat bereikt binnen de door u gekozen termijn.

Draagvlak

Wij creëren draagvlak en commitment door de juiste partijen en de bouwkolom te laten samenwerken. Dit draagt bij aan een proces wat iedereen als prettig en plezierig zal ervaren.

Trots

Iedereen is trots op het eindresultaat en de positieve bijdrage die geleverd is aan een duurzame toekomst.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact

1 + 12 =

Het rekensommetje is om zeker te weten dat u een persoon bent.
Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen.

Ons werkgebied is Nederlands en Belgisch Limburg en Brabant.

Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur

+31 613022638

contact@vdbal.nl